Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Kava u crtiću

FOTO U ovom neobičnom kafiću imat ćete osjećaj kao da ste ušetali u crtani film

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. rujan 2018. u 8:07 2018-09-25T08:07:24+02:00

Ilustracije od poda do stropa, stolice, namještaj i posuđe koji izgledaju kao da su nacrtani- u ovom kafiću imat ćete osjećaj da ste pronašli tajni prolaz u svijet stripova

Instagram je prepun gastro- fotografija i kafića koji se nastoje nametnuti svojim vizualnim identitetom. No, ovakav kafić sigurno još niste nikada vidjeli- onaj tko uđe u njega imat će osjećaj kao da je ušetao u crtani film.

Neobičan mali kafić nalazi se u Seoulu u Južnoj Koreji i svakodnevno privlači znatiželjnike željne novog iskustva koje zatim dokumentiraju na društvenim mrežama. Otvoren je 2017. godine, a nazvan je prema gradskoj četvrti u kojoj se nalazi, popularnom i modernom kvartu Yeonman- dong.

Od trenutka kad prijeđete prag kafića, naći ćete se u nekoj drugoj stvarnosti. Okružit će vas ilustracije postavljene duž cijelog interijera- od podova do stropa, stolica, namještaja i posuđa zbog kojih ćete pomisliti da ste otkrili tajni prolaz u svijet stripova. Dizajneri kafića inspiraciju za uređenje pronašli su u korjskom hitu, TV seriji "W- Two Worlds" u kojoj glavni likovi ulaze u fantasy svijet stripa.

Ako vas put ikad nanese u Seoul, svakako posjetite ovaj zaista neobičan kafić, a u međuvremenu pogledajte inspirativne fotografije kafića.

1mmmarichell

2@bairuc

3denisey27

4yasumi_metchasuki

5xiang_suyanee

6eun23key

7p.o.ok

8changmmy

9serenalty

10kim__zn

11oppi454

Izvor: buzffeed.com

Foto: Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.