Istražuje se kao teroristički napad

Novi napad palestinskog vozača u Jeruzalemu, četvero ozlijeđenih

Hina

Incident se dogodio u blizini mjesta na kojemu se krajem prošle godine dogodilo nekoliko sličnih napada. U njima su smrtno stradale tri osobe, a deseci su ozlijeđeni



JERUZALEM – Palestinski vozač zabio se u petak automobilom u skupinu osoba koje su stajale u blizini tramvajske stanice u Jeruzalemu, pri čemu su najmanje četiri osobe ozlijeđene, izvijestila je izraelska policija, prenose agencije.


Incident, koji policija angažirana na slučaju istražuje kao potencijalni teroristički napad, dogodio se na glavnoj cesti blizu Istočnog Jeruzalema s većinskim arapskim stanovništvom, a blizu izraelske policijske postaje. Agencija dpa prenosi da su četiri ozlijeđene osobe izraelske policajke.


Policija tvrdi da je vozač izišao iz automobila te nožem ozlijedio jednog od prolaznika prije nego što su pripadnici snaga sigurnosti na njega pucali i ranili ga.




Incident se dogodio u blizini mjesta na kojemu se krajem prošle godine dogodilo nekoliko sličnih napada. U njima su smrtno stradale tri osobe, a deseci su ozlijeđeni.