blista

Badrić detaljem na novoj fotografiji zaintrigirala fanove: ‘Nina, je l’ to zaručnički prsten?’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Glazbenica je objavila fotografiju iz opuštene šetnje Zrinjevcem, no obožavateljima je pažnju zaokupilo zagonetno pitanjeHrvatska glazbenica Nina Badrić na društvenim mrežama često objavljuje različite trenutke iz svog poslovnog, ali i privatnog života. Ovoga je puta, tako, objavila fotografiju iz opuštene šetnje Zrinjevcem, no obožavateljima je pažnju zaokupilo zagonetno pitanje.


Na jednoj se od fotografija koje je Nina podijelila na svojem Instagram profilu, naime, vidio prsten.


View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

U komentarima su ubrzo, kako to obično biva, počeli stizati komplimenti na račun pjevačice, ali i pitanja vezana uz misteriozni prsten.


,,Prekrasna”, ,,Predivna”, ,,Blistaš“, ,,Dama sa stilom”, nizali su se komentari oduševljenih pratiteljica.


,,Nina, je l’ to zaručnicki prsten?“, upitala je jedna od njih.


Pitanje ostaje otvoreno, s obzirom na to da Nina na njega nije odgovorila. Ipak, podsjetimo da je pjevačica nedavno pozirala u prisnom zagrljaju Boška Jakovljevića, beogradskog televizijskog voditelja koji joj je stari prijatelj.


View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich),,Ljudi za poželit’! Pričaj nam sve nježne riječi svijeta (romantika nas ubila) mjesec iznad glave i mi sretni”, napisala je jednom prilikom Nina ispod fotografije na kojoj pozira u njegovom zagrljaju voditelja i dizajnera.


Nina je danas, osim intrigantnom fotografijom, fanove razveselila i objavivši popis gradova koje će posjetiti na ljetnoj turneji.


View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)