Sjednica Nacionalnog vijeća

David Bregovac izabran za člana Predsjedništva laburističke stranke

P. N.



David Bregovac, predsjednik Podružnice Primorsko-goranske županije i član Županijske skupštine Primorsko-goranske županije je na sjednici Nacionalnog vijeća održanoj jučer u Zagrebu izabran za člana Predsjedništva stranke.


Uz Davida Bregovca Predsjedništvo čine još Rajko Bulat iz Čakovca, Božica Čićek-Mutavdžić iz Varaždina i Vlasta Medar iz Zagreba, svi izabrani u prvom krugu. Temeljem Statuta stranke Predsjedništvo čine još i predsjednik stranke, Tomislav Končevski iz Zaboka, potpredsjednici Marko Magdić iz Križa i Robert Greblički iz Velikog Trgovišća, tajnik Stranke Damir Hrdas iz Dubravice te predsjednik Nacionalnog vijeća Darko Tetec.


U predsjedništvo Nacionalnog vijeća na istoj sjednici izabran je Darko Tetec iz Koprivnice za predsjednika, a za njegove zamjenike izabrani su Snježana Kirinić iz Karlovca i Stevo Turčinović iz Križa.




Za članove Nacionalnog vijeća, najvišeg tijela Stranke između dva Sabora, među ostalima izabrani su Gordana Vukoša, tajnica Podružnice, predsjednica Općinskog vijeća Općine Kostrena i Ćenan Beljulji, član Izvršnog odbora Ogranka Rijeka.


Izborom predsjednika i ostalih članova Središnjih tijela stranke na Saboru stranke održanom još 20. ožujka 2016.g. te  konstituiranjem Nadzornog odbora, kojim će predsjedavati Edin Nurkić iz Splita, Suda časti kojim predsjedava Romano Krauth iz Zagreba i Statutarne komisije koju će voditi Petar Jović Vladušić iz Čakovca, završeno je konstituiranje svih središnjih tijela Hrvatskih laburista – Stranke rada.