Pripreme za izbore

Pero Ćorić šef pregovaračkog tima stranke HSP AS

P. N.



Na stranačkoj koordinaciji održanoj u Biogradu izabran je Pregovarački tim HSP AS koji će sa strankama, udrugama i istaknutim pojedincima sličnog ili istog političkog svjetonazora voditi razgovore i pregovore oko načina izlaska HSP AS na predstojeće prijevremene parlamentarne izbore za 9. saziv Hrvatskog sabora. Šef peteročlanog pregovaračkog tima HSP AS je dosadašnji predsjednik svih izborih stožera stranke, saborski zastupnik i glavni tajnik Pero Ćorić.


U Pregovaračkom timu su potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik stranke Ivan Tepeš prof., zadarski dožupan i zamjenik predsjednika Rudolf Dvorski, saborski zastupnik i dopredsjednik stranke prim. dr. Ivan Kirin te predsjednik najvišeg stranačkog tijela Glavnog stana Tomislav Vlajnić dr. med.


Stranka se nalazi u intenzivnim pripremama za navedene izbore te se na dnevnoj bazi razgovara s manjim parterima koji bi se pridružili političkom projektu „Pravaški kišobran“ ili zajedničkom pobjedničkom timu „Domoljubnoj koaliciji“. Sastanak pregovaračkih timova HSP AS i HDZ održat će se u Zagrebu 4. srpnja. Shodno obavljenim pregovorima i dogovorima HSP AS će svoje odluke donijeti na sjednici Glavnog stana i svih stranačkih tijela sazvanoj u Iloku 9. srpnja.