Jednom slomljena noga

U tučnjavi četvorice braće proradila i sjekira

Vanja Vesić

U četvrtak navečer teško je ozlijeđen 23-godišnji I. Ž. kojeg je sjekirom u nogu udario 22-godišnji I. K. srećom, tupim dijelom teške alatke



ZAGREB – U tučnjavi četvorice muškaraca u mjestu Paruževina u četvrtak navečer teško je ozlijeđen 23-godišnji I. Ž. kojeg je sjekirom u nogu udario 22-godišnji I. K. srećom, tupim dijelom teške alatke.


Ozlijeđenom je slomljena noga i smješten je u KB Dubrava zajedno s bliskim rođakom 36-godišnjakom J. Ž. koji je lakše ozlijeđen.


Neslužbeno se doznaje da su posrijedi braća koja su se potukla s drugom dvojicom susjeda, također braćom, spomenutim I. K. i 23-godišnjim T. K. Motiv obračuna nije poznat. Zna se tek da su je oko 22,20 sati došlo do prepirke, a potom i do fizičkog sukoba, navodno u dvorištu kuće jednih od njih na Turčinskom putu.




Je li tučnjavi i napadu sjekirom kumovao alkohol ili samo glupo nasilje u trijeznom stanju zasad nije poznato. Hitna pomoć prijavila je policiji primitak ozlijeđenih osoba koje su se same dovezle u bolnicu. Kaznene sankcije tek se očekuju.