Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
19. travnja 2019.
Nogomet zamijenio PR-om

video SJEĆATE LI SE ŠAMARA NA TRIBINAMA? Nekad je imao kultni status u HNL-u, a danas radi na Snježnoj kraljici

Totalno sam promijenio životni fokus - Tomislav Bosec / NL arhiva
Totalno sam promijenio životni fokus - Tomislav Bosec / NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 4. siječanj 2019. u 17:22 2019-01-04T17:22:00+01:00

Žao mi što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu – kaže Tomislav Bosec

Među ljudima zaduženim za odnose s javnošću na utrkama Snow Queen Trophy nalazi se i 28-godišnji Tomislav Bosec koji je pet sezona igrao za zaprešićki "Inter", a kultni status je stekao u proljeće 2010. godine, kada ga je prilikom proslave gola na gostovanju kod "Zadra" ošamario jedan od domaćih navijača.

- Bio sam razočaran u neke stvari oko nogometa i nakon 24. rođendana rekao sam sam sebi da ću nastaviti igrati nogomet samo ako nađem inozemni angažman. To se nije dogodilo i odlučio sam objesiti kopačke o klin i upisati fakultet. Totalno sam promijenio životni fokus i u roku sam završio studij odnosa s javnošću, odradio sam studentsku razmjenu u Budimpešti i praksu u raznim agencijama. Žao mi što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu – kaže Bosec.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Abdominoplastika i liposukcija