Druga njemačka liga

Pobjeda Munchena, pogodak i asistencija Olića

Hina

Ivica Olić / Reuters

Ivica Olić / Reuters

Munchen je pobijedio Greuther Furth 2-1, a najbolji igrač u pobjedničkim redovima bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji je upisao pogodak i asistenciju.



MUNCHEN U susretu 18. kola druge njemačke nogometne lige 1860 Munchen je pobijedio Greuther Furth 2-1, a najbolji igrač u pobjedničkim redovima bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji je upisao pogodak i asistenciju.


Gosti su poveli golom Serdara Dursuna u 13. minuti, a Olić je izjednačio u 43. minuti iz jedanaesterca. Bio je to njegov četvrti pogodak ove sezone u dresu ‘zehcigera’.


Olić je u 64. minuti imao lijepu priliku za drugi gol, no nije bio precizan. Ipak, domaćin je četiri minute prije kraja utakmice došao do pobjede golom Michaela Liendla na Olićevu asistenciju.




Ovom pobjedom 1860 Munchen se probio na 13. mjesto sa 19 bodova, dok je Greuther Furt stepenicu više s dva boda više. U vodstvu je Eintracht Braunschweiger sa 34 boda.


Olić je u 1860 Munchen stigao u lipnju 2016. godine, a to je njegov peti njemački klub nakon Herthe, Bayerna, Wolfsburga i HSV-a. Igrao je i za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, te moskovski CSKA.