Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 6
Sutra: 16° 16° 6
15. listopada 2019.
Izašli s terena

'On je dinamovac, Slomit ćemo mu noge ako zaigra': Na turniru u Trogiru došlo do incidenta?

Ilustracija
Ilustracija
Autor:
Objavljeno: 31. prosinac 2018. u 11:49 2018-12-31T11:49:31+01:00

Na malonogometnom turniru Pere Brešan - Jeva došlo je, pišu 24 sata, do incidenta i napada na 16-godišnjeg igrača, zato jer se radi o - navijaču Dinama.

- Sve je počelo nakon što smo pobijedili u drugom kolu. Nakon te utakmice došao nam je organizator i rekao: 'Čuo sam da u vašoj momčadi igra jedan dečko koji navija za Dinamo? To ne može, to je protiv pravila'. Pogledali smo ga u čudu i pitali 'kakve su to gluposti'. On je bio uporan da je to zabranjeno. Otišli smo kući i razmišljali što napraviti. Počeli smo se dopisivati u grupi i odlučili da nećemo doći na sljedeću utakmicu - kaže Valentino Zečić (18), igrač Bonita.

Momčad se ipak pojavila na sljedećoj utakmici i tražila organizatora da im pokaže to pravilo. Rekao im je, tvrde, da je ono nepisano.

- Izašli smo na teren, a onda se do nas spustilo nekoliko Torcidaša i napali su dečka koji navija za Dinamo. Vikali su mu da će ga prebiti ako zaigra, da će mu noge polomiti. Pazite, dečko ima 16 godina! I kad je sudac označio početak, mi smo stajali kao kipovi 30 sekundi, čestitali protivniku i napustili teren. Podržala nas je protivnička momčad, podržao nas je i dio gledatelja, dodaje igrač za 24 sata, napominjući da se poslije nitko nije ispričao.

Organizatori turnira zasad se nisu oglasili.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.