Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
22. listopada 2019.
Novi-stari predsjednik

Marin Brbić se vratio na Poljud i najavio grupnu fazu EL ili LP!

Marin Brbić/Foto PIXSELL
Marin Brbić/Foto PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 6. ožujak 2019. u 16:28 2019-03-06T16:28:00+01:00

Ocijenio bih svoj četverogodišnji mandat neuspješnim ako ne izborimo ulazak u grupnu fazu Europske lige i, nadam se, Lige prvaka, to bi bio vrh uspjeha - rekao je između ostaloga Brbić

SPLIT Marin Brbić je novi predsjednik Hajduka. Vraća se na tu funkciju koju je obnašao od 2012. do 2016. godine. Čelni čovjek NO-a Benjamin Perasović ustvrdio je u uvodu presice kako se na natječaj javilo 15 kandidata, te kako je odluka o Brbićevu imenovanju donešena - jednoglasno. Brbić se nazočnima obratio tako što je pročitao napisani govor.

- Donio sam konačnu odluku da se prijavim na natječaj kad sam čuo da se traži kontinuitet. Duboko sam uvjeren kako jedino stabilna i trajna upravljačka struktura može vratiti klub na mjesto koje mu pripada. Tužno je svakom navijaču Hajduka pa tako i meni gledati sve te godine od 2005. godine. Ocijenio bih svoj četverogodišnji mandat neuspješnim ako ne izborimo ulazak u grupnu fazu Europske lige i, nadam se, Lige prvaka, to bi bio vrh uspjeha - rekao je između ostaloga Brbić i dometnuo kako neće biti promjena u radnoj zajednici i sportskom segmentu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.