Najveći poraz

Kapetan hrvatske reprezentacije Perišić: Ovo nisu bili uvjeti za nogomet

Hina

Reuters

Reuters



Poraz nam je teško pao, ali ovaj teren nije za profesionalne igrače, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Ivan Perišić nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Estonije u Tallinu (0-3).


»Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje«, izjavio je Perišić.


Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji.




»Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog«, rekao je.


»Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija«, najavio je Vida.