Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
20. travnja 2019.
Pitanje pristupa

ARMADA: Igrači djeluju bezvoljno i apatično, kao da im je svejedno...

Armada traži od igrača samo bespoštedni angažman/Foto Arhiva NL
Armada traži od igrača samo bespoštedni angažman/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 24. rujan 2018. u 14:24 2018-09-24T14:24:26+02:00

Došla je do nas informacija prije nekoliko utakmica da igrači miniraju trenera Keka, no sada je jasno da to nije u pitanju nego nešto drugo. Ništa se u pristupu nije promjenilo - tvrdi Dejan Božić, predsjednik KN Armada

RIJEKA Predsjednik KN Armada Dejan Božić reagirao je na događanja u Kranjčevićevoj ulici. Pripadnici Armade su tijekom (igrajte pe...) i nakon utakmice počastili uvredama igrače. 

- Prije svega nisam bio u Kranjčevićevoj ulici pa ne mogu govoriti o detaljima, ali neke stvari su vidljive već neko vrijeme. Brinu nas reakcije igrača, nonšalancija na terenu, međusobno svađanje... Došla je do nas informacija prije nekoliko utakmica da igrači miniraju trenera Keka, no sada je jasno da to nije u pitanju nego nešto drugo. Ništa se u pristupu nije promjenilo, neću reći da se igrači ne zalažu, već u nekim trenucima djeluju bezvoljno. Nema igrača koji bi zagalamio, koji bi svojim autoritetom podigao suigrače kada je teško. Prije smo imali Vešovića, Ristovskog..., kasnije se u lidera prometnuo Bradarić... Njegovim odlaskom momčad je očito ostala bez vođe na terenu, momčad nama s tribina djeluje apatično. Kao da je igračima svejedeno kada dobiju ili izgube utakmicu, niti ima radosti kod pobjede, nit tuge kod poraza - kazao je Božić i dometnuo kako Armadina reakcija u Kranjčevićevoj nije koordinirana akcija.

- Reakcija naših pripadnika koji su bili na utakmici protiv Zagreba ne predstavlja stav udruge niti je riječ o dogovorenoj akciji. U pitanju je emotivna, spontana reakcija dijela navijača. Rekli su mi dečki koji su bili gore da igrači nisu ni htjeli doći pozdraviti navijače nakon utakmice nego ih je Čolak pokupio s puta prema svlačionici i vratio pod tribinu. Smeta nas to apatično stanje ekipe - dodao je Božić.

Zamjenik sportskoga direktora Ivan Mance konstatirao je u eter Radio Rijeke kako se uvredama sigurno neće pomoći Rijeci da bude bolja, ali i da ne bi volio da navijači Rijeke "sliče na neke na koje moji Riječani nisu nikada sličili"... Jasno je na koga je aludirao.

- Nisam slušao što je Mance rekao, ali slažem se s njim - uvrede nisu način. Armada je oduvijek bila ta koja je pružala podršku igračima i sigurno se nećemo ugledati na one s juga. To nije naš stil i politika. Ne miješamo se u sportsku politiku kluba, niti ćemo si ikada dozvoliti da utječemo na to tko i kako treba igrati, međutim tražimo ono elementarno. Svaki igrač koji odjene dres Rijeke mora znati što mu je činiti na planu borbenosti, trke i zalaganja. Ako se to ispuni, ako daš sve od sebe, onda ni poraz nama navijačima nije tako bolan - poručio je čelnik Armade za naš portal.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš