Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 4
Sutra: 3° 3° 4
22. siječnja 2019.
RTL-ov dječji show

"Zvjezdice": Emma Uvalić, Karla Forjan, Sara Andrić i Dino Miklaužić u finalu

Emma Uvalić  / Foto RTL
Emma Uvalić / Foto RTL
Autor:
Objavljeno: 14. travanj 2016. u 22:46 2016-04-14T22:46:45+02:00

Sara Andrić predstavila se pjesmom Gabi Novak „Kuća za ptice“, Dino Miklaužić hitom Olivera Dragojevića „Vjeruj u ljubav“, Emma Uvalić pjesmom „Show must go on“ grupe Queen, a Karla Forjan pjesmom Adele „Someone like you“

ZAGREB U finalu druge sezone dječjeg glazbenog showa “Zvjezdice” pjevat će Emma Uvalić, Karla Forjan, Sara Andrić i Dino Miklaužić.

Prema mišljenju žirija njih četvero je nakon dvije otpjevane pjesme zaslužilo prolaz u samu završnicu ovogodišnjeg showa te su ušli u borbu za laskavu titulu druge hrvatske zvjezdice.
Sara Andrić predstavila se pjesmom Gabi Novak „Kuća za ptice“, Dino Miklaužić hitom Olivera Dragojevića „Vjeruj u ljubav“, Emma Uvalić pjesmom „Show must go on“ grupe Queen, a Karla Forjan pjesmom Adele „Someone like you“.

Natjecatelji su pjevali dva puta, prva pjesma je bila po njihovu izboru, dok su drugu pjesmu birali članovi žirija.

To je bila ona izvedba kojom žiri u prijašnjim fazama natjecanja nije bio sasvim zadovoljan i za koju je smatrao da se može popraviti.

Nakon zbrojenih glasova i odluka, žiri je proglasio najbolju četvorku koja će u petak nastupiti u finalu druge sezone „Zvjezdica“.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka