Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Nama novog Jeremyja

Trojka zauvijek: May neće u Top Gear bez Clarksona

Trojka zauvijek: May neće u Top Gear bez Clarksona
Trojka zauvijek: May neće u Top Gear bez Clarksona
Autor:
Objavljeno: 23. travanj 2015. u 15:55 2015-04-23T15:55:00+02:00

LONDON – Voditelj Top Geara James May izjavio je da se neće vratiti u show BBC-ja bez kolege Jeremyja Clarksona koji je prošli mjesec odlukom uprave udaljen iz te iznimno popularne emisije.

»Richard Hammond i ja s nekim tko će zamijeniti Jeremyja – to neće biti to. Moramo biti nas trojica«, rekao je May u razgovoru za Guardian, dodavši da je Top Gear bez Clarksona teško zamisliv i da je to glupa ideja.

Clarkson je udaljen iz emisije nakon fizičkog okršaja s producentom Oisinom Tymonom.

»Mislim da ne možete nastaviti s dvije osobe i dovesti nekoga kao novog Jeremyja jer ne može biti novog Jeremyja. To jednostavno ne bi upalilo«, rekao je May.
May je 25. ožujka, na dan kad je objavljeno da BBC Clarksonu neće produljiti ugovor, na Twitteru objavio da je Clarkson »bivši voditelj Top Geara«.

Ni May i Hammond nisu vezani ugovorima za Top Gear jer su im istekli prošli mjesec, što otvara mogućnost da se BBC odluči na potpuno novu postavu voditelja.

May ipak kaže da BBC nije potpuno zatvorio vrata Clarksonovu povratku te da postoji mogućnost da njih trojica rade zajedno na istom ili nekom drugom auto-showu.
»Nisu mu dali otkaz, samo mu zasad nisu obnovili ugovor. To je neznatna, ali važna razlika«, rekao je May.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.