Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Premijera

foto Predstavljena treća sezona serije Počivali u miru, provjerite tko je sve bio

Snimio Nenad Reberšak
Snimio Nenad Reberšak
Autor:
Objavljeno: 4. siječanj 2018. u 15:33 2018-01-04T15:33:16+01:00

Treća sezona serije Počivali u miru počet će se prikazivati u ponedjeljak 15. siječnja na Prvome programu Hrvatske televizije

U nazočnosti glumaca, članova filmske ekipe te novinara i poslovnih partnera u zagrebačkome Kaptol centru predstavljena je treća, ujedno i posljednja sezona uspješne hrvatske dramske serije Počivali u miru koju za Hrvatsku radioteleviziju proizvodi produkcijska tvrtka Ring produkcija.

Treća sezona serije Počivali u miru počet će se prikazivati u ponedjeljak 15. siječnja na Prvome programu Hrvatske televizije s početkom u 21.00. Prema priči Darija Vincea scenarij su napisali Saša Podgorelec i Dario Vince, redatelj je Goran Rukavina. U trećoj sezoni serije u znatnome je dijelu prisutna i glazba grupe Pips, Chips & Videoclips.

z0401n21
Predstavljena treća sezona serije Počivali u miru / snimio Nenad Reberšak

Premijeri su prisustvovali brojni članovi glumačke ekipe predvođeni Juditom Franković. S novinarima su se tako družili Katarina Strahinić, Jelena Miholjević, Žarko Savić, Barbara Vicković, Nina Erak, Suzana Nikolić, Alen Liverić, Malden Vulić, Dragan Despot, Danko Ljuština i mnogi drugi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.