Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
3. travnja 2020.
Lipovšek i Jurkotić na Novoj TV

Bijele udovice za Red carpet postaju Hijene

Davor Jurkotić i Mario Lipovšek
Davor Jurkotić i Mario Lipovšek
Autor:
Objavljeno: 29. rujan 2012. u 22:27 2012-09-29T22:27:03+02:00

Ulazit će u domove te ljude  uvjeravati da naprave neke za njih neuobičajene i neočekivane stvari

RIJEKA  Zvijezde nekad popularnog serijala »Bijele udovice« sljedećeg se tjedna, točnije u nedjelju 7. listopada, vraćaju na male ekrane, ali ne kao Marija i Davorka, već kao Hijene.

Mario Lipovšek i Davor Jurkotić započinju s novim projektom u novoj rubrici »Red carpeta« Nove TV. Mario i Davor jednom tjedno će raditi terenske priloge u kojima će ljudima ulaziti u domove te ih uvjeravati da naprave neke za njih neuobičajene i neočekivane stvari. Tako će se neki učlaniti u političku stranku, a neki prihvatiti novi porezni zakon kojim im se oduzima imovina... Hijene će osim toga parodirati i najzanimljiviji događaj tog tjedna. U rubrici »U zdrav mozak by Hijene« Lipovšek i Jurkotić će iz studija u društvu poznatih osoba zvati druge poznate osobe kojima će podvaljivati razne priče na radost gledatelja.

 – To će biti dvije rubrike koje će se tjedno izmjenjivati. Mario i ja osmislili smo taj kratak format na poziv Nove TV. Imat ćemo i prigodan styling: crno odijelo, bijelu košulju, kravatu, otkrio je Jurkotić. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.