Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
25. travnja 2019.
Izvješće HAK-a

Zatvorena autocesta između Sv. Roka i Maslenice

Autor:
Objavljeno: 6. ožujak 2011. u 9:27 2011-03-06T09:27:20+01:00

ZAGREB - Zbog olujne bure autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Državnom cestom D 54 Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Opreznije treba voziti zbog moguće poledice osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Zbog kvara kamiona vozi se naizmjence na Ličkoj magistrali D 1 između Gračaca i Knina, na predjelu Zrmanja.Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, u Lici.Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

Vozače upozoravamo na oprez. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Trajekti i katamarani plove redovito. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Festival samoniklog bilja
KRŠAN, 27. i 28. travnja

Festival samoniklog bilja