Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
25. travnja 2019.
Izvješće HAK-a

Vjetar otežava promet na pojedinim dionicama

Autor:
Objavljeno: 8. ožujak 2011. u 7:43 2011-03-08T07:43:19+01:00

ZAGREB - Zbog jake bure dionicom autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica prometuju samo osobna vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.Dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu).

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, u Lici.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Tuhobić (u smjeru Rijeke) zatvoren je vozni trak, promet se odvija usporeno preticajni trakom.

Za sav promet zatvorene su ceste:- D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec,- D 38 Ruševo-Đakovo u mjestu Imrijevci (obilazak je lokalnim cestama),- D 66 Bristovac- Barban-Most Raša (od 2. ožujka),- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča- ŽC 5017 Grohovo-Drenova. Obilazak: Pašac-Banska vrata-Školjić-Kozala-Drenova.- na Istarskom ipsilonu: ulaz istočnog dijela čvora Nova Vas u smjeru Umaga.Za teretna vozila zatvorene su ceste:- D 34, Daruvar-Maslenjača, (zbog sanacije klizišta),- D 300 između Buja i županijske ceste prema Brtonigli, zbog radova. Obilazak: Buje-Plovanija-Umag-Novigrad),- ŽC 4030, Orahovica-Kutjevo, zbog sanacije klizišta, obilazak je postavljen privremenom prometnom signalizacijom.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka