Proslava titule

VIDEO Velika Dinamova proslava na Šubićevcu, Čačić čestitao Hajduku, Računica najavio odlazak iz Šibenika

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Meni i Dinamu je ova titula posebno slatka jer je bilo neizvjesno do pretposljednjeg kola - rekao je trener Dinama Ante Čačić



RIJEKA Dinamo je slavljem na Šubićevcu obranio naslov prvaka Hrvatske, Modri će po 23. put podignuti trofej HNL-a. Veliko slavlje Modrih odmah je uslijedilo, navijači su “preoteli” dresove igračima Dinama, koji su ostali i bez hlačica.



– Nije sezona još uvijek gotova, želimo nakon slavlja učiniti sve da pred domaćim navijačima odigramu dobru utakmicu i pobijedimo drugoplasirani Hajduk. Želim im i čestitati na tom plasmanu, dugo su godina bili daleko od Dinama. Meni i Dinamu je ova titula posebno slatka jer je bilo neizvjesno do pretposljednjeg kola – rekao je trener Dinama Ante Čačić nakon utakmice sa Šibenikom.




Čačić je također objavio kako ne ide u trenersku mirovinu te da je trener Dinama do zadnje utakmice ove sezone.


S druge strane, trener Šibenika Dean Računica već je najavio odlazak s klupe Šibenika.


– Ostat ću dostojanstven u kompletnom ludilu i čestitati Dinamu na naslovu prvaka. Mislim da smo parirali dobro prvih 45 minuta, ali primili smo gol kad je bilo najmanje potrebno. Nakon kraja sezone odlazim iz Šibenika jer se više ne vidim na njegovoj klupi – rekao je Računica.