Serie A

Uvjerljive pobjede Milana i Rome za stopostotne učinke, Rebić igrao od 68. minute

Hina

Olivier Giroud/Foto REUTERS

Olivier Giroud/Foto REUTERS

Svih pet pogodaka u Mianu postignuto je u prvom poluvremenu, od toga četiri u razdoblju od 12. do 23. minute



MILANO U posljednja dva susreta 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Roma ostvarili su uvjerljive pobjede, Milan je kao domaćin svladao Cagliari sa 4-1 (4-1), dok je Roma kao gost nadigrala Salernitanu sa 4-0 (0-0).


Svih pet pogodaka u Mianu postignuto je u prvom poluvremenu, od toga četiri u razdoblju od 12. do 23. minute. Milan je poveo sjajno izvedenim slobodnim udarcem Tonalija (12), ubrzo potom poravnao je Deiola (15) lijepim udarcem glavom, da bi Milan do nove prednosti stigao uz mnogo sreće kada je udarac Leaoa na putu prema golu pogodio Diaza (17) i promijenio smjer. na 3-1 povisio je Giroud (24) na ubačaj Diaza, a francuski veteran je postavio i konačni rezultat sigurno izvedenim kaznenim udarcem u 43. minuti.


Ante Rebić je igrao za Milan od 68. minute.




Za razliku od Milana, Roma je sve svoje pogotke postigla u drugom poluvremenu. Dva puta se lijepim udarcima s distance u strijelce upisao Pellegrini (48, 79), a po jedan gol su dodali Veretout (52) i Abraham (69).


Milan i Roma tako su ostali stopostotni sa po šest bodova, kao i Lazio, Inter i Napoli, Cagliari je ostao na jednom, a Salernitana bez bodova.