"Oko sokolovo"

Strahonja iznenada objavio da više neće komentirati suđenje na HRT-u: ‘Svima svako dobro…’

P. N.

Screenshot HRT

Screenshot HRT

"Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici"



Bivši nogometni sudac Mario Strahonja sinoć se iznenada oprostio od posla sudačkog eksperta u HRT-ovim sportskim emisijama. Priopćio je to na kraju sinoćnje emisije “Liga prvaka”.


“Ždrijeb osmine finala Lige prvaka je 18. prosinca. Natjecanje se nastavlja iduće godine, 13. i 14. veljače. Vidimo se za Valentinovo, nažalost ne vidimo se svi. Približio se kraj TV karijere”, najavio je voditelj Viki Ivanović, nakon čega je Strahonja uzeo riječ.


“Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici, vama urednicima koji ste sjajno moderirali ovu i ostale nogometne emisije, izvrsnim sugovornicima, mojim prijateljima te svima koji su radili da bi ova emisija ovako lijepo izgledala.




Jednako tako hvala i gledateljima koji su prihvatili moje analize, nekima su se sviđale, nekima malo manje. Međutim, svatko ima pravo na svoje razmišljanje i to je potpuno razumljivo. Svima svako dobro, ugodne trenutke, blagoslovljen Božić te puno uspjeha u novoj godini”, rekao je Strahonja.


Strahonjin govor možete pogledati OVDJE.