Netipični nogometaš

PRODCAST EDIJA PRODANA Vratar Andrej Prskalo ugostio nas je u svojem vinogradu: ‘To je ljubav koja se ne može opisati’

P. N., Edi Prodan

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

U Malim Goljima nedaleko Labina, u njegovom komadiću raja, razgovarali smo o planovima povezanim upravo s tim imanjemAndrej Prskalo jedan od najdugovječnijih i publici najdražih igrača “Rijeke” polako otvara novo stranicu svog profesionalnog života.


U Malim Goljima nedaleko Labina, u njegovom komadiću raja, razgovarali smo o planovima povezanim upravo s tim imanjem na kojem je već nastalo djelo čiju će osebujnost uskoro osjetiti na tisuće ljudi.


Naravno, razgovarali smo i o nogometu, o “Rijeci”, o atmosferi koja jako podsjeća na šampionsku 2017. kad je između vratnica s velikim uspjehom stajao upravo on – Andrej Prskalo.
Otkrio nam je odakle tolika ljubav prema vinogradu i vinima.


“To mi je usadio moj nono. Znam da neću zauvijek igrati nogomet, iako se osjećam odlično i planiram još igrati 4-5 godina na vrhunskoj razini. Ali ovo mi je jedan ulog za budućnost, a i to je nešto što me ispunjava”, otkrio nam je Prskalo.


On za razliku od mnogih drugih bivših nogometaša nije odlučio otvoriti kafić.


“Od malih nogu sam odrastao uz nonića i te traktore. To je ljubav koja se ne može opisati. Osim u nogometu i s obitelji, najsretniji sam kad sam ovdje”, dodao je.


Pogledajte što nam je sve rekao Andrej Prskalo u videoprilogu.