Dvoboj s Juventusom

Milan sutra dočekuje lidera Serie A: “Ibra je najjači igrač kojega sam trenirao, a Rebić svojim stavom mora voditi suigrače”

Portal Novilist.hr

Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

U ovome trenutku sezone mislim da je ključno da se svi osjećaju važnima. Rebićev stav je presudan, kako i kada igra kao starter, tako i kada počinje kao zamjena. Poboljšali smo se u ligi, ali još uvijek nismo zadovoljni situacijom u kojoj se nalazimo - kaže trener Milana Stefano Pioli



MILANO Milan sutra na San Siru dočekuje trenutnog lidera Serie A, Juventus, a hrvatski napadač Ante Rebić zasigurno će dobiti priliku kako bi nastavio svoj pozitivan niz. U posljednjih je 11 prvenstvenih utakmica zabio čak devet golova, ali je u zadnjem susretu protiv Lazija priliku od prve minute ipak dobio Zlatan Ibrahimović koji se vratio nakon ozljede.


Trener Milana Stefano Pioli opravdao je takvu odluku umorom Hrvata zbog trenutno natrpanog rasporeda, ali i željom da se Ibra što prije vrati u formu.


– Želim mu dati više minuta na terenu i da iz utakmice u utakmicu postaje sve bolji. Nije igrao od 8. ožujka, a kada je u pitanju mentalna strana i njezin utjecaj na njegovu prisutnost na terenu, on je nesumnjivo najjači igrač kojeg sam trenirao – rekao je Pioli dodavši kako je Rebićev stav presudan u ovome slučaju.




– U ovome trenutku sezone mislim da je ključno da se svi osjećaju važnima. Rebićev stav je presudan, kako kada igra kao starter, tako i kada počinje kao zamjena. Poboljšali smo se u ligi, ali još uvijek nismo zadovoljni situacijom u kojoj se nalazimo. Imamo obvezu dati sve od sebe do kraja sezone, a Rebić svojim stavom mora voditi put za svoje suigrače – kaže Pioli.