LIONEL MESSI

Messi otkrio zašto je odlučio potpisati za PSG: “Brzo smo se dogovorili, ovdje je svima san osvojiti Ligu prvaka”

Portal Novi list

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

“Ovdje je svima san osvojiti Ligu prvaka. Klub radi na tome već nekoliko godina i bili su blizu. Volio bih osvojiti još jednu Ligu prvaka, to sam rekao dok sam bio još u Barceloni. Mislim da ova skupina igrača ima oružje da osvoji taj trofej”, rekao je Messi



RIJEKA Nogometaš PSG-a Lionel Messi dao je veliki intervju za France Football, gdje je progovorio o odlasku iz Barcelone te transferu u francusku momčad.


Messi je otkrio kako ga je privukao projekt PSG-a.


“Počeo sam da razmišljam o budućnosti, a PSG mi je ponudio da im se pridružim. Dobio sam i druge ponude, ali moram priznati da sam se brzo dogovorio s PSG-om. Nije bilo lako sve završiti praktično tijekom noći. Zaveo me je taj projekt, ambicije kluba, igrači, grupa. Svi ti elementi su učinili da se brzo dogovorimo”, rekao je Messi pa dodao:




“Ovdje je svima san osvojiti Ligu prvaka. Klub radi na tome već nekoliko godina i bili su blizu. Volio bih osvojiti još jednu Ligu prvaka, to sam rekao dok sam bio još u Barceloni. Mislim da ova skupina igrača ima oružje da osvoji taj trofej”, zaključio je Argentinac.