MLS liga

Leo Messi se pogotkom vratio na travnjake, Argentinac je zabio deset minuta nakon što je ušao u igru

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Inter Miami je trenutačno treći na ljestvici Istočne konferencije te ima 12 bodova kao i drugoplasirana Philadelphia



MIAMI  Nakon ozljede i skoro mjesec dana stanke na nogometne terene se vratio Argentinac Lionel Messi te je bio strijelac u remiju svog Inter Miamija 2-2 protiv Colorada, u MLS ligi.


Početkom drugog poluvremena u igru je ušao 37-godišnji Messi, a samo deset minuta kasnije je pogodio za tadašnjih 1-1. Pucao je legendarni Argentinac precizno s vrha šesnaesterca te se lopta od vratnice odbila u mrežu za slavlje domaćih navijača.


Colorado je ranije poveo 1-0 golom Rafaela Navarra iz jedanaesterca u 45. minuti, dok je Inter potpuni preokret kreirao golom Leonarda Alfonsa nakon sat vremena igre. Konačnih 2-2 postavio je Bassett u 88. minuti.




Inter Miami je trenutačno treći na ljestvici Istočne konferencije te ima 12 bodova kao i drugoplasirana Philadelphia koja ima dvije utakmice manje. Vodeći je New York RB s 14 bodova.


Hrvatski napadač Petar Musa odigrao je cijelu utakmicu za svoj Dallas koji je gostovao kod St. Louisa gdje je odigrao utakmicu bez golova. Bio je to prvi ligaški remi Dallasa u sezoni, a uz to ima tek jednu pobjedu i četiri poraza. Nalazi se na pretposljednjem mjestu ljestvice Zapadne konferencije.