Nova ozljeda

Nakon Bogdanovića, Knicksi do kraja sezone ostali i bez Mitchella Robinsona

Hina

REUTERS

REUTERS



Američka profesionalna košarkaška NBA momčad New York Knicks ostala je bez još jednom vrijednog člana rotacje do kraja sezone, trener Tom Thibodeau neće više moći računati na centra Mitchella Robinsona zbog ozljede lijevog gležnja.


Obrambeni specijalist Robinosn već duže vrijeme ima problema s ozljedom lijevog gležnja kojega je morao i operirati, a nakon prve utakmice drugog kruga doigravanja protiv Indiana Pacersa u kojoj je proveo 12 minuta na terenu, odlučeno je kako neće konkurirati za nastup u narednim dvobojima, a njegovo stanje će se re-evaluirati za šest do osam tjedana. To znači kako se Robinson ove sezone više neće vraćati na teren jer je najkasniji mogući završetak sezone 23. lipnja za kada je zakazana moguća sedma utakmica finala.


Prije nešto više od tjedan dana Knicksi su ostali i bez iskusnog 35-godišnjeg hrvatskog beka šutera Bojana Bogdanovića koji je morao na operaciju lijevog gležnja kojega je ozlijedio tijekom četvrte utakmice prvog kruga doigravanja protiv Philadelphia 76-ersa, dok je od ranije zbog ozljede desnog ramena do kraja sezone otpao i krilni centar Julius Randle, uz Jalena Brunsona prvi igrač momčadi.




Knicksi trenutčno vode sa 1-0 u pobjedama protiv Indiana Pacersa u seriji drugog kruga doigravanja Istočne konferencije.