PRVA KOŠARKAŠKA LIGA

Kvarner u posljednjem kolu bezbrižno dočekuje Sesvete, Šućurović: “Sve što smo planirali u ovoj sezoni smo i ostvarili”

Katarina Blažević

Goran Šućurović/Foto Arhiva NL

Goran Šućurović/Foto Arhiva NL

Za obje će ekipe to biti utakmica bez ikakvog značaja. Dok su Riječani ostanak izborili četiri kola prije kraja te su trenutno na osmom mjestu ljestvice, Sesvete su prikovane na dnu te više nemaju nikakvu mogućnost ostanka u prvoligaškom društvu.RIJEKA Prva liga košarkaša privodi se kraju, danas je na rasporedu posljednje kolo regularnoga dijela natjecanja u kojem će Kvarner 2010 na Trsatu (17 sati) ugostiti Sesvete.


Za obje će ekipe to biti utakmica bez ikakvog značaja. Dok su Riječani ostanak izborili četiri kola prije kraja te su trenutno na osmom mjestu ljestvice, Sesvete su prikovane na dnu te više nemaju nikakvu mogućnost ostanka u prvoligaškom društvu.


– Želimo u dobrom raspoloženju na našem terenu završiti sezonu te se oprostiti od nje na najbolji mogući način. Veću će priliku sigurno onda dobiti i neki mlađi igrači. Sve što smo planirali u ovoj sezoni smo i ostvarili te ćemo nakon kraće pauze polako krenuti razmišljati i o sljedećoj sezoni – kaže trener Kvarnera 2010 Goran Šućurović, koji će u kadru za posljednju utakmicu imati sve igrače osim Roka Delpina, koji je u samoizolaciji, dok je upitan i Vito Smojver.