NBA liga

Lakersi zabrinuti zbog LeBronove ozljede koja još uvijek ne prolazi, zvijezda momčadi propustila već tri utakmice

Hina

LeBron James/Foto REUTERS

LeBron James/Foto REUTERS

„Sve smo zabrinutiji jer oteklina koja se pojavila kod koljena ne prolazi. Sve dok ona postoji LeBron sigurno neće igrati. Jedino se možemo nadati da će se na parket vratiti što prije“ - kaže trener Lakersa



LOS ANGELES Zbog ozljede koljena LeBron James nije igrao posljednje tri utakmice za Los Angeles Lakerse i sve tri utakmice njegova je momčad izgubila.


U pitanju su bila gostovanja kod Philadelphije, Charlotte i Atlante, a u međuvremenu je James napustio momčad i vratio se u Los Angeles kako bi nastavio liječiti ozlijeđeno koljeno.


Bol u tom dijelu tijela James je osjetio po prvi puta na dan utakmice protiv Philadelphije, a trener LA Lakersa Frank Vogel je za američke medije izjavio.




„Sve smo zabrinutiji jer oteklina koja se pojavila kod koljena ne prolazi. Sve dok ona postoji LeBron sigurno neće igrati. Jedino se možemo nadati da će se na parket vratiti što prije“.


Uslijed posljednja tri poraza Lakersi su skliznuli na deveto mjesto ljestvice Zapadne konferencije te trenutačno imaju negativan omjer 24-27.