DINAMOVA DESETKA OBRATILA SE MEDIJIMA

Bruno Petković: “Dobro se snalazim u napadu, a moja statistika više smeta vama nego meni”

Portal Novi list

Bruno Petković/Foto: PIXSELL

Bruno Petković/Foto: PIXSELL

"Volio bih zabiti više golova, imati bolje brojke, ali stavljam sve svoje mogućnosti na dispoziciju momčadi. Ne igram na gol, ne igram na asist, možda nekad igram na potez, ali igram na pobjedu i uvijek sam tu za momčad, bez obzira na kojoj sam poziciji", pojasnio je Dinamov napadač.



RIJEKA Nogometaši Dinama će u četvrtak u 18.45 otvoriti grupnu fazu Europske lige protiv West Hama. Uoči tog susreta Dinamo je organizirao dan za medije, na kojemu je govorio i Bruno Petković, pred kojim su velika očekivanja.


“Svi smo čekali tu Europu, natjecanje u kojem smo prošlo godine napravili jako dobre stvari, nadamo se da ćemo ih ove godine ponoviti. Desetka? Broj kao broj, bio je mnogo bitniji u nekim drugim vremenima, ali ne osvrćem se previše na to. Nadamo se istom ishodu, baziramo pripremu da dobijemo utakmicu, imamo određeno iskustvo igranja u Europi i nadam se da ćemo prekosutra završiti utakmicu u najboljem svijetlu”, započeo je Petković.


“Mislim da se dobro snalazim na obje pozicije iako statistički podaci ne govore tako i možda više smetaju vama nego meni. Volio bih zabiti više golova, imati bolje brojke, ali stavljam sve svoje mogućnosti na dispoziciju momčadi. Ne igram na gol, ne igram na asist, možda nekad igram na potez, ali igram na pobjedu i uvijek sam tu za momčad, bez obzira na kojoj sam poziciji”, pojasnio je Dinamov napadač.




Podsjetimo, Petković nije bio pozvan u hrvatsku reprezentaciju za rujanske kvalifikacije, što je bilo jedno od iznenađenja na popisu Zlatka Dalića.


“Motiv mi je bio visok i prije, bit će i sad i svakim danom se nastojim motivirati za neke nove stvari. Nismo imali neku komunikaciju. Malo sam bio iznenađen, ali kao što vidite, reprezentacija je napravila pozitivan ciklus. Sedam bodova iz tri utakmice je jako dobra stvar, ako izbornik misli da je tako bolje to je njegova odluka. Ja ću sigurno biti tu i bit ću na dispoziciji”, zaključio je Petković.