Jaka konkurencija

Stiže remake filma “Power Rangers”: Hoće li preživjeti u kinima uz naslove koji nas očekuju?

P. N.

Reuters

Reuters

Obožavatelji na društvenim mrežama imaju različita mišljenjaStiže nam novi “Power Rangers” film, a obožavatelji franšize traže da bude rangiran s “R”, prenosi LADBible. Sustav rangiranja filmova razvila je američka filmska asocijacija MPAA (Motion Picture Association of America), a oznaka “R” (restricted ili ograničeno)  znači da je film za mlađe od sedamnaest godina dozvoljen samo uz pratnju roditelja ili starije osobe. 


Reboot filma bi trebao napraviti Jonathan Entwistle koji je režirao i Netflixov “The End of the F***ing World”Entwistle je u ranoj fazi pregovora i trebao bi surađivati uz studio Paramount Pictures. 


Prije dvije godine je prikazan remake filma, ali ostvario je tek 142 milijuna dolara zarade na blagajnama, na budžetu od oko 100 milijuna dolara.
Obožavatelji na Twitteru imaju ideje o tome kako ga ovaj put napraviti boljim. “Moraju ga napraviti za ljude koji su odrasli gledajući Power Rangerse. Reboot od prije dvije godine je bio zapravo dobar, ali reklamiranje je bilo slabo. Ako naprave ‘R’ verziju za stariju publiku, bolje će proći. Možda ga čak napraviti i ekskluzivno za Netflix”, piše jedan obožavatelj.


“Napravite ‘R’ seriju za Netflix. Neće nikada funkcionirati kao film”, dodaje drugi obožavatelj. 


Postoje i oni koji baš i nisu uvjereni u uspjeh reboota. “Trebali bi ga pustiti 2023. godine. Između 2021. i 2022., kina će biti puna Marvelovih i DC-ijevih naslova. Stižu nam i finali popularnih franšiza poput ‘Indiana Jones’, ‘Jurassic Park’, ‘Fast & Furious’. Keanu Reeves se natječe protiv samog sebe. 2023. godina bi bila bolja”, kaže jedan korisnik na Twitteru.


S njime se slaže i drugi koji piše: “Ako žele izbjeći natjecanje, bolje je čekati 2022. godinu. Već nam stiže barem osam legendarnih filmova po stripovima, ‘Matrix 4’, ‘John Wick 4’ i ‘Avatar 2’ u 2021. ‘Power Rangersi’ neće imati šanse protiv tih naslova”, prenosi LADBible.