Mjesto tišine 2

Stigla je najava za nastavak popularnog horora: Borba za opstanak u tišini

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Drugi dio horora stiže u kina 20. ožujka ove godine. Stigla je najava za nastavak filma “Mjesto tišine” koji bi trebao izaći kasnije ove godine, prenosi LADBible. U nastavku na prvi dio koji je izašao 2018. godine, u hit hororu ćemo ponovno gledati Emily Blunt koja reprizira ulogu Evelyn uz Millicent Simmonds i Noaha Jupea koji se vraćaju kao Regan i Marcus te novu bebu. 


U ovom će se nastavku pojaviti i zvijezda “Peaky Blindersa” Cillian Murphy te Djimon Hounsou koji je nominiran za Oscara zbog uloge u “Blood Diamond”.


John Krasinski koji je u prvom djelu utjelovio Leeja, neće se vratiti (naravno), ali ostaje na mjestu redatelja i scenarista.
U nedavnom intervjuu za Total Film, Krasinski kaže da ćemo vidjeti Evelyn i klince kako se bore s konceptom preživljavanja protiv uspjeha u post-apokaliptičnom scenariju.


“Sviđala mi se ideja prvog filma u kojem smo Emily i ja kao likovi bili za preživljavanje protiv uspjeha. Sve što je moj lik želio, bilo je preživjeti. A njezin je lik govorio da to nije dovoljno, da moramo napredovati i pustiti djeci da postanu kompletna ljudska bića. Nakon što mene više nema, sviđa mi se vidjeti borba koju Emily vodi i razmišljanje da je preživljavanje možda način na koji treba ići. I možda je ta ideja o napretku previše opasna”, kazao je Krasinski.


Službeni opis filma objašnjava: “Obitelj Abbott se mora suočiti s terorima vanjskog svijeta dok se bore za opstanak u tišini. Prisiljeni izaći u nepoznato, shvaćaju da stvorenja koje love zvukom sada nisu jedina prijetnja koja vreba iza pješčanih staza”. 


Krasinski je za The Big Picture podcast kazao: “S novim nastavkom imamo svijet, tako da je ideja da i ostatak svijeta prolazi kroz jednako iskustvo. Postoje li i drugi ljudi koji moraju preživljavati ovako?”


Drugi dio horor filma stiže u kina 20. ožujka ove godine.