'Thor: Love and Thunder'

Potvrđeno snimanje novog Marvelovog nastavka: Ponovno ćemo gledati omiljeni ljubavni par

P. N.

Obožavatelji priče o superheroju  u novom će nastavku franšize ponovno gledati Chrisa Hemswortha i Natalie Portman.Obožavatelji Marvelovih filmova su napokon došli na svoje, nakon što je redatelj “Thora”, Taika Waititi, potvrdio da će ovog ljeta u Australiji započeti snimanje novog nastavka spomenutog filma, prenosi LADBible.


Obožavatelji priče o superheroju u novom će nastavku franšize ponovno gledati Chrisa Hemswortha i Natalie Portman.


Radnja filma je još uvijek dobro skrivena, ali obožavatelji nagađaju da će se u ovom nastavku, Jane Foster (Natalie Portman) vratiti kao novi Thor. Potvrđen je i povratak Tesse Thompson kao Valkyrie.
Waititi kaže: “Pa, selimo u Sydney negdje u travnju, čini mi se. Mislim da ćemo početi snimati vjerojatno u kolovozu”.


S trenutnom krizom zbog požara diljem kontinenta, postoji bojazan oko izvedivosti planova vezanih za snimanje filma.


“Mislim, ne znam. Ono što se dolje događa je potpuno ludilo. Svaki dan čitam o tome i čini mi se da je sve gore. Apsolutni je kaos”, dodao je Waititi na tu temu. 


“Thor: Love and Thunder” trebao bi nastaviti gdje je stao nastavak iz 2017. godine, “Thor: Ragnarok”. Podsjetimo, kraj filma je obilježilo uništavanje Thorovog rodnog planeta Asgarda.


U posljednjoj sceni, Thor i njegov brat Loki vode evakuaciju građana na veliki svemirski brod i debatiraju gdje bi trebali odvesti svoje ljude. Thor predlaže Zemlju (vjerojatno nesvjestan da njegovi prijatelji u tom trenutku vode građanski rat).


Ako snimanje započne ovo ljeto, novi bi Marvelov naslov u kina trebao stići petog studenog 2021. godine.