Nightmare Alley

Pogledajte prvi trailer novog filma proslavljenog redatelja Guillerma del Tora

T.I.

Bradley Cooper, Cate Blanchett, Viliam Defoe, Richard Jenkins, Toni Collette, Rooney Mara, Rin Perlman i David Strathain, to je rijetko viđeni ansambl vrhunskih glumaca na jednome mjestuOtkad je prije četiri godine Guillermo del Toro napokon okrunio svoju briljantnu karijeru Oscarom za najbolju režiju za „The Shape Of Water“, posvetio se animiranim fantastičnim „Pričama o Arkadiji“, ali i spremao svoj naredni filmski projekt „Nightmare Alley“ .


I dok smo duže vrijeme samo sušali o tom dugoiščekivanom filmu, sad možemo preko prvog trailera osjetiti djelić atmosfere ovog psihološkog trilera u kojem glumi probrana grupa kreme holivudskih glumaca.


Bradley Cooper, Cate Blanchett, Viliam Defoe, Richard Jenkins, Toni Collette, Rooney Mara, Rin Perlman i David Strathain, to je rijetko viđeni ansambl vrhunskih glumaca na jednome mjestu.
Film je adaptacija najpoznatijeg, istoimenog romana noir pisca Williama Lindsaya Greshama iz 1946. godine i prati priču o Stanu Carlisleu, ambicioznom putujućem mađioničaru koji ima talent manipulicije ljudima kroz nekoliko dobro odabranih riječi, i koji se upušta u vezu s dr. Lilith Ritter, psihijatricom koja je još opasnija od njega…


Kao što je sam del Toro rekao, rad na ovom filmu je za njega novost utoliko što u njemu nema suparnaturalnih elemenata kao u njegovim prijašnjim filmovima.


„Ovo je izravna, stvarno mračna priča“ – kazao je slavni meksičko-američki redatelj.


Film je snimljen (uglavnom u Buffalu), kroz 2020. godinu uz sva odgađanja i probleme uzrokovane pandemijom, postprodukcija je odrađena u ove godine i film je spreman za prikazivanje.


Ako ne bude novih iznenađenja vezanih uz pandemiju, film bi se u kinima trebao naći 17. prosinca.