Batman

Novi Batmobile podijelio obožavatelje: “Kao da su ga napravili od Supermanovih dlačica”

P. N.

FOTO/PeakPx

FOTO/PeakPx

Pozitivnih komentara nije nedostajalo, ali neki obožavatelji baš i nisu bili oduševljeni.Robert Pattinson je započeo sa snimanjem novog Batmana, a na Twitteru se pojavila i prva fotka njegovog vozila. Kultni Batmobile je dobio novo ruho, a fotke je podijelio redatelj Matt Reeves. Usput smo vidjeli i kako će otprilike izgledati i Batmanovo odijelo. 


Fotka je na Twitteru i ostalim društvenim mrežama potpuno podijelila obožavatelje. Jedni ga smatraju vrhunskim vozilom, dok su drugi pronašli mnoštvo zamjerki novom Batmobileu.


“OVO je Batmobile kakvom sam se nadao! Sviđa mi se i odijelo, sve je super, podsjeća na ranije Batmane kakve sam se nadao vidjeti otkako sam doznao da će Reeves preuzeti franšizu. Wow, ovo je tako divlje i drugačije! Odličan posao”, stoji u jednom od komentara.
Pozitivnih komentara nije nedostajalo, ali neki obožavatelji baš i nisu bili oduševljeni. Jedan je zaključio da vozilo više liči na Mustanga nego nešto što bi vozio Batman, dok je drugi hladno napisao: “Ovo izgleda kao da je napravljeno od Supermanovih stidnih dlačica”.


Pored Pattinsona, glumačka postava za nadolazeći “The Batman” uključuje Zoe Kravitz kao Catwoman, Paula Danoa kao Riddlera, Colina Farrella kao Pingvina, Johna Turturroa u ulozi Carminea Falconea, Jeffreya Wrighta kao detektiva Gordona, te Andyja Serkisa u ulozi Alferda, dok se koju će točno ulogu imati Peter Sarsgaard još ne zna.


“The Batman” bio u kina trebao stići 25. lipnja iduće godine.