Neizvjenost traje

Nakon Toma Hardyja, engleske kladionice pronašle novog favorita za ulogu Jamesa Bonda

T.I.

Ne tako davni glavni favoriti, Tom Hardy kojeg upravo možemo gledati u finalnoj sezoni „Peaky Blindersa“, je pao na kladionicama s koeficijentom 9, baš kao i 36-godišnji James Norton koji tek čeka veliku filmsku ili TV uloguProducenti filmske franšize o Jamesu Bondu Barbara Broccoli i Michael G. Wilson obećali su svojevremeno da neće kalkulirati s novim imenom glumca koji će uskočiti u odijelo agenta 007 kojeg je dugo nosio Daniel Craig, sve dok ne završi kino distribucija posljednje nastavka „No Time to Die“. Film je davno završio svoj kino put, a zainteresirana javnost još nema nikakvih naznaka tko će glumiti Jamesa Bonda u 26. nastavku franšize.


Producenti i dalje ne licitiraju imenima, ali to ne sprečava dobro obaviještene i pedantne britanske kladionice da nude oklade na više i manje izgledne favorite.


Dugo su Tomu Hardyju davale najveće izglede, no u posljednje vrijeme kao da je sve manje izgledno da on uzme ulogu. Naime, najveća britanska kladionica Ladbrokes, zadnjih dana najviše izgleda daje mladoj zvijezdi serije „Bridgerton“  Rege-Jean Pageu uz koeficijent 4,5, dok mu je za petama Henry Cavill, glumac kojeg najviše pamtimo po ulogama Supermana i nastupu u seriji „The Witcher“, s koeficijentom 5. Slijedi ih još jedan glumac koji se uspinje na ljestvici favorita, Aidan Turner kojeg gotovo isključivo pamtimo iz povijesne melodramatske serije „Poldark“. Ako na njega uložite kunu, ukoliko postane novi Bond, vratit će vam se osam puta više. Ne tako davni glavni favoriti, spomenuti Hardy kojeg upravo možemo gledati u finalnoj sezoni „Peaky Blindersa“, je pao na kladionicama s koeficijentom 9, baš kao i 36-godišnji James Norton koji tek čeka veliku filmsku ili TV ulogu.
Zašto su izgledi prvoj trojici favorita porasli, a Hardyju i Nortonu smanjili, zapravo nije poznato, jer otkad je „No Time To Die“ završio svoju kino distribuciju, nije bilo niti jedne konkretne naznake tko bi mogao biti naredni James Bond, ali je očito da ga treba tražiti među gore navedenim imenima.