Ace Ventura 3

Najnovija šuškanja iz svijeta filma: Vraća li nam se Jim Carrey u ulozi šašavog detektiva?

P. N.

Reuters

Reuters

Mnoštvo korisnika društvenih mreža oduševljeno je idejomNajnovija šuškanja u svijetu filma navode na zaključak da bi se Jim Carrey mogao vratiti u ulogu koja mu je obilježila život. Riječ je o ulozi poznatog detektiva za životinje, Aceu Venturi.  Daniel Richtman je na svom Twitter profilu objavio: “Ace Ventura 3′”, što je bilo dovoljno da krene lavina nagađanja. 


Nakon Richtmana, oglasila se i produkcijska kompanija koja stoji iz popularnog detektiva. Oni su na svom Twitteru podijelili članak portala We Got You Covered koji je među prvima počeo pisati o mogućnosti snimanja filma. 


Mnoštvo korisnika društvenih mreža oduševljeno je idejom o trećem nastavku, ali većina želi da Carrey ponovno vodi glavnu ulogu. 
Prošle je godine Tommy Davidson, koji je glumio u nastavku “Ace Ventura: When Nature Calls”, kazao da Carrey nije zainteresiran za treći film. “Pitao sam ga o tome. Rekao sam mu da bi bilo fora snimati na Jamajci. Ali on je rekao da ne jer ne radi takve filmove sada”, prenosi LADBible.


WGYC pak prenosi da su informaciju o novom nastavku dobili od izvora koji su im kazali da će se Bill Murray vratiti u trećem nastavku “Ghostbustersa” te da je u tijeku snimanje reboota filma “Scream”. Obje su informacije kasnije i službeno potvrđene. 


Morgan Creek Productions je prva dva filma izdao u suradnji s Warner Bros.-om, a navodno su obje kuće u fazi razgovora o mogućnosti snimanja nastavka. Carrey je navodno i sam izrazio interes za vraćanje u glavnu ulogu.


Priča je trenutno u fazi šuškanja, a ostaje čekati službene komentare.