Ryan Reynolds

Glavni glumac potvrdio snimanje trećeg nastavka: Vraća nam se “Deadpool”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Čini se da su dobili zeleno svijetlo od Marvelovih glavešina.Ryan Reynolds je potvrdio da se “baš sada” odvija snimanje trećeg nastavka “Deadpoola” u Marvelovom studiju. Glumac je dobre vijesti otkrio u intervjuu na Badnjak u emisiji “Live With Kelly and Ryan”, rekavši: “Upravo radimo na tome s čitavim timom. U Marvelovim smo studijima, što je odjednom kao ful jaka liga. Pomalo je ludo. Ali da, radimo na tome”, prenosi LADBible.


Prije nekoliko mjeseci, koautor Paul Wernick je kazao da, iako još dosta toga treba riješiti, on i Rhett Reese samo čekaju Marvelove glavešine da im kažu kada. U razgovoru sa Den of Geek, Wernick je izjavio: “Samo čekam potvrdu s vrha. Ostaje još dosta toga za riješiti, primjerice kako se ‘Deadpool’ uklapa u Marvelov svemir s ostalim likovima. Zatim je pitanje, hoće li se u nekom stadiju pojaviti i X-Men? Fantastična četvorka? Ima još toga za riješiti i mislim da smo svi na odmoru od ‘Deadpoola’ koji nam je treba, Ryan i mi i svi”.


Za Entertainment Weekly je kazao: “Uvijek se čujemo s Ryanom Reynoldsom. Mislim da je istina da se mi svi još tražimo. Marvel nam je dozvolio ‘R’ filmove u svijetu Deadpoola i nadam se da će nam dozvoliti ulazak u Marvelov svijet stripova, da se igramo i u toj kutiji s pijeskom. I mi i Ryan osjećamo da je to dobra ideja, mora biti odlična. Mislim da kada se jednom složimo oko toga što je dobra ideja, krećemo u utrku. Ryan je užasno zaposlen, imamo mnoštvo projekata, ali probudimo se misleći na Deadpoola i zaspemo misleći na njega”, zaključuje.
U drugom je intervjuu Wernick uvjeravao javnost da novi nastavak neće biti blaži, već će ostati s oznakom R.