Potvrđeno

Zatvara se Choco bar Bombonniere Kraš na Korzu, ondje će se useliti Burger King

Portal Novi list

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Zatvaranje je planirano krajem kolovoza, a na Korzu će ostati djelovati tzv. "mali Kraš".Jedna od omiljenih riječkih lokacija, Choco bar i bombonniere Kraš, krajem kolovoza nestaje s lokacije na Korzu, potvrđeno je Radio Rijeci iz Kraša.


Mali Kraš se ne gasi


Na adresu Korzo 24a uselit će Burger king.


U Krašu navode kako će svi zaposlenici s tog prodajnog mjesta biti zbrinuti.
Ujedno uvjeravaju kako to nipošto ne znači zatvaranje tzv. “malog Kraša” na lokaciji Korzo 2.


Ima li nade da Krašev choco bar ipak ostane u Rijeci, na nekoj drugoj lokaciji?


“O eventualnim novim otvaranjima Kraševog choco bara javnost ćemo na vrijeme obavijestiti”, rekli su Radio Rijeci iz Kraša.


Što planira Burger King


No, ono što se već zna, rekosmo, jest da će riječki Burger King otvorit će vrata na adresi Korzo 24A.


Točan datum otvaranja riječkog lokala jedno od najvećih svjetskih fast food lanaca još se ne zna, no, s obzirom na sad potvrđen datum iseljavanja Kraševa Choco bara, bit će to jamačno krajem ljeta ili početkom jeseni.


Nakon Splita, bit će to tek drugi Burger King u jadranskom dijelu Hrvatske.


Burger King uskoro otvara svoj prvi lokal u Rijeci, već traže zaposlenike“Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King Europe GmbH te je u Hrvatskoj stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih Burger King objekata, a uskoro otvaraju svoj sedmi, ali prvi Burger King u Rijeci, u samom centru grada na Korzu.


Moderan i privlačan koncept restorana „Royal design“ osmišljen je za novo, personalizirano iskustvo kupcima dok uživaju u Burger King ponudi.


Pod kraljevskim nazivom oduševit će sve ljubitelje branda.


Prilagođen za što ugodniji boravak osvojit će sve generacije gostiju, a ponudom izravno obogatiti turističke i ugostiteljske sadržaje, kako domaćim gostima tako i brojnim turistima”, poručili su ranije iz Burger Kinga.