Najavili

Burger King uskoro otvara svoj prvi lokal u Rijeci, već traže zaposlenike

Portal Novi list

Foto Facebook Burger King

Foto Facebook Burger King

Riječki Burger King otvorit će vrata na adresi Korzo 24A



Burger King, jedan od najvećih fast food lanaca na svijetu, uskoro otvara lokal u Rijeci.


Točan datum još se ne zna, no zato se već zna mjesto gdje će Burger King otvoriti vrata: bit će to u samom centru Rijeke, na adresi Korzo 24A.


Nakon Splita, bit će to tek drugi Burger King u jadranskom dijelu Hrvatske.




“Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King Europe GmbH te je u Hrvatskoj stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih Burger King objekata, a uskoro otvaraju svoj sedmi, ali prvi Burger King u Rijeci, u samom centru grada na Korzu.



Moderan i privlačan koncept restorana „Royal design“ osmišljen je za novo, personalizirano iskustvo kupcima dok uživaju u Burger King ponudi.


Pod kraljevskim nazivom oduševit će sve ljubitelje branda.


Prilagođen za što ugodniji boravak osvojit će sve generacije gostiju, a ponudom izravno obogatiti turističke i ugostiteljske sadržaje, kako domaćim gostima tako i brojnim turistima”, poručuju iz Burger Kinga.


 


U svakom slučaju, već su objavili oglase za buduća radna mjesta u Rijeci. Traže voditelja smjene, asistenta voditelja restorana i voditelja restorana.


Prema oglasu, nude iznadprosječnu plaću za sektor ugostiteljstva, a zaposlenima će osigurati dva slobodna dana u tjednu, plaćene putne troškove, edukaciju i intenzivan trening te mogućnosti napredovanja i razvijanja.