U zdravom tijelu...

Dobra vijest za rekreativce: Od danas građani mogu koristiti sve objekte kojima upravlja Rijeka sport

Sanja Gašpert

Rijeka sport upravlja i Dvoranom mladosti / Foto: Arhiv NL

Rijeka sport upravlja i Dvoranom mladosti / Foto: Arhiv NL

Rijeka sport moli korisnike da se prilikom bavljenja rekreacijom pridržavaju svih općih, kao i posebnih epidemioloških preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, radi svoje zaštite te sigurnosti djelatnika objektaRIJEKA – Nakon popuštanja epidemioloških mjera sprječavanja širenja koronavirusa, sportski objekti kojima upravlja Rijeka sport, nakon što su dani na korištenje sportašima, otvaraju se i za rekreativce.


Naime, najprije je 4. svibnja, za rekreativno bavljenje sportom otvoreno igralište Kampus, a ovog tjedna, točnije 14. svibnja, i prostori u Centru Zamet u kojima građani, uz plaćanje, mogu baviti badmintonom i stolnim tenisom.


Od ponedjeljka, 18. svibnja, za rekreaciju građana će biti otvoreni sljedeći objekti: Stadion Kantrida, atletika (u jutarnjem terminu do 14 sati, uz plaćanje), Dvorana Mladosti, badminton (uz plaćanje), SRC Belveder, trčanje i nogomet (u jutarnjem terminu do 14 sati, besplatno), SRC Mlaka, tenis i boćanje (uz plaćanje), SRC Podvežica, tenis (uz plaćanje) i SRC Zamet, košarka u dvorani (uz plaćanje) i košarka na vanjskom igralištu (besplatno). Zainteresirani građani više informacija o terminima i cijenama mogu potražiti u aplikaciji »Odaberi i igraj« (https://rezervacije.rijekasport.hr/).
Ostale informacije dostupne su i na Facebook stranici Rijeka sporta.


Iz Rijeka sporta mole korisnike da se prilikom bavljenja rekreacijom pridržavaju svih općih, kao i posebnih epidemioloških preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, radi svoje zaštite te sigurnosti djelatnika objekta. Riječ je o preporukama o načinu stavljanja u funkciju dječjih igrališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, odnosno preporuci za treninge i sportsko-rekreacijske aktivnosti u zatvorenim športskim objektima.