Svi se slažu

Boras Mandić i Cappelli podržali dvotjedni lockdown: ‘Zdravlje je važnije od političkih boja’

Biljana Savić

Bez obzira na moje neslaganje s načinom na koji sadašnji župan politički vodi stožer i bez obzira što je u potpunosti izostalo upravljanje krizom, sada trebamo staviti sukob sa strane, kaže Boras MandićOdluke Stožera civilne zaštite PGŽ-a podržao je i bivši, smijenjeni načelnik stožera Marko Boras Mandić, inače kandidat Akcije mladih i Unije Kvarnera za župana PGŽ-a.


– Bez obzira na moje neslaganje s načinom na koji sadašnji župan politički vodi stožer i bez obzira što je u potpunosti izostalo upravljanje krizom, sada trebamo staviti sukob sa strane i dati podršku stožeru na kojem je velika odgovornost. Osim izrazito loše epidemiološke situacije, mi se nalazimo pred gospodarskim kolapsom uoči turističke sezone koji bi mogao mnoge naše sugrađane gurnuti u izrazito teške financijske probleme.


Zato puna podrška svakom naporu da se naša županija vrati u društvo uspješnih, da se sačuva zdravlje naših građana, da ponovno kao i prošle godine budemo zelena regija i da svi koji žive od turizama budu u prilici osigurati egzistenciju za sebe i za svoju obitelj, kaže Boras Mandić.


Cappelli: Zdravlje i sigurnost građana najvažniji
– Drago mi je da će Stožer prihvatiti odluku struke, dajem punu potporu odluci stožera, odnosno struke, jer ona štiti sigurnost i zdravlje svih građana.


Ne treba sakupljati političke poene kad su u pitanju zdravlje, životi i sigurnost građana. Zdravlje i sigurnost građana trebaju nam svima biti važniji od političkih boja. Meni jesu, a vjerujem da su i ostalima i da cijene odluku stožera PGŽ-a, izjavio je HDZ-ov kandidat za župana PGŽ-a Gari Cappelli.