"Poezija i parkovi Opatije"

Program ispred Šporera: Pozdrav ljetu i ljepoti opatijskih parkova uz stihove

Aleksandra Kućel Ilić

Pjesnici ispred »Šporera« / Foto Milan ĐEKIĆ

Pjesnici ispred »Šporera« / Foto Milan ĐEKIĆ

Već sam duže vrijeme razmišljala o tome da bismo se trebali okupiti u prekrasnim opatijskim parkovima i uživati u poeziji. Voljela bih da ovakvi pjesnički susreti postanu tradicionalni - rekla je ispred organizatora, ShuraPublikacije, Šura DumanićOPATIJA  Pozdrav ljetu i ljepoti opatijskih parkova uz stihove dali su danas u Opatiji ispred Umjetničkog paviljona Jurja Šporera pjesnikinje i pjesnici stigli iz različitih dijelova Hrvatske kako bi sudjelovali u prvom nedjeljnom programu pod nazivom »Poezija i parkovi Opatije«.


Foto Milan ĐEKIĆ


– Već sam duže vrijeme razmišljala o tome da bismo se trebali okupiti u prekrasnim opatijskim parkovima i uživati u poeziji. Voljela bih da ovakvi pjesnički susreti postanu tradicionalni – rekla je ispred organizatora, ShuraPublikacije, Šura Dumanić.


U programu koji je održan uz podršku Grada Opatije nastupili su uz samu organizatoricu još i Darija Žilić, Zorka Jekić, Vanesa Begić, Vanja Michelazzi, Subhija Selesković, Aleksandra Načinović, Vladimir Vidaković, Laura Marchig i Dubravka Bouša.


"Poezija i parkovi Opatije"

Snimio Milan ĐEKIĆ


Foto Milan ĐEKIĆ


Aleksandra Kućel-Ilić