Zašto je latex madrac najzdraviji i najkvalitetniji izbor za spavaću sobu

P. N.Imali ste ludnicu na poslu, nakon toga obavili kupovinu, razvozili djecu po vanškolskim aktivnostima, nekim čudom pronašli vremena za svoj trening, pospemili i malo kuću, skuhali ručak za sutra, istuširali se i jedva stojite na nogama…  Sada samo želite u krevet.


I onda zamislite da vas u sobi čeka vaš novi madrac na kojem ćete se opustiti na najudobniji mogući način – baš onako kako vama paše.


Upravo zato je latex madrac najbolji zbor za spavaću sobu: materijal stvoren za potpunu ugodu, opuštenost, zdrav i udoban san svake noći.
Vrijeme je da dođete u salon s najvećim izborom latex madraca, salon gdje su kvaliteta, udobnost i stručnost apsolutni prioritet. Dođite u Ergoactiv.


Ergoactiv je mlada i visoko stručna tvrtka koja je nastala upravo iz razloga što na hrvatskom tržištu većinom prevladava roba “potrošačke” kvalitete kojoj je cilj samo što veća prodaja, bez naglaska na kvaliteti ili potrebama kupaca.


I zato jedino u Ergoactivu možete pronaći kralja svih madraca – Royal King Latex – koji nudi udobnost kakvu nema niti jedan drugi madrac na hrvatskom tržištu. Njegova premium udbnost i superiorna ergonomska svojstva još se više ističu zbog visine madraca od čak 28 centimetara. Riječ je o madracu s najvišom jezgrom u Hrvatskoj izrađenog od materijala superiorne kvalitete.


Ekskluzivno u Ergoactivu možete isprobati i madrac Hevea natural, jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa.


Pjena od prirodnog latexa je iznimno udobna podloga za spavanje sa savršeno balansiranom podrškom. U potpunosti se prilagođava vašem tijelu, pružajući poporu upravo na djelovima gdje je to potrebno i tako pomaže vašoj kralježnici da ostane u optimalnom položaju tijekom noći.


Hevea madrac od 100% prirodnog  latexa je otporan na grinje, plijesan i gljivice. Prirodan materijal jednostavno im ne dozvoljava da se hrane i razmnožavaju u madracu. Ako ste osjetljivi na alergije, onda je Hevea Natural od 100% prirodnog latexa savršen izbor za neprekinuti i osvježavajući noćni san.


Također, u Ergoactiv salonu možete kupiti i najpovoljniji latex madrac na tržištu – Diplomat Latex – koji je uz svoju višu  kvalitetu čak dvostruko jeftiniji od onoga što nude ostali proizvođači.U Ergoactiv salonima od 1. svibnja svi madraci su na popustima od -20% za sve vrste plaćanja, a uz svaki kupljeni madrac dobivate i dodatni popust od 20% na podnice iz Ergoactiv linije Spinea.


Ukoliko se odlučite na cijeli set iz snova: krevet, madrac, podnice i jastuci, onda se popusti penju i do 50%.


Stoga, ako razmišljate o novom madracu, zaboravite na pretrpane shopping centre gdje ste prepušteni sami sebi i gdje nema nikoga da odgovori na vaša pitanje, zaboravite na reklame gdje vam u madracima prodaju tehnologiju prošlog stoljeća zapakiranu u novi dizajn drukčijeg imena.


U Ergoactiv salonima nema klasičnih prodavača, već je svakom kupcu dostupan osobni stručni savjetnik  koji će najdetaljnije odgovoriti na sva pitanja ili zahtjeve i pomoći da za vaš novac sigurno dobijete najbolji proizvod, prilagođen vašim željama.


Jer u Ergoactiv salonima vrijedi jedno zlatno pravilo: mi vam ne možemo ponuditi loš madrac, jer takvih nemamo.


Ergoactiv salone možete posjetiti u Zagrebu u Mesničkoj 7 i u Rijeci u Trpimirovoj 6A, a više detalja o Ergoactiv ponudi možete saznati na http://ergoactiv.net.


 


FOTOGRAFIJE: Ergoactiv d.o.o.