HT B2RUN – Afterwork Run

NL Promo

Unatoč otkazanoj seriji poslovnih utrka HT B2Run 2020, organizatori i dalje potiču zdravlje zaposlenika, ovog puta kroz virtualnu inicijativu - Afterwork Run.Okolnosti uzrokovane Covid-19 virusom obuhvatile su mnoge sektore gospodarstva, ponajviše event i sportsku industriju u kojoj nalazi i HT B2Run serija poslovnih utrka. Stoga, kako je već poznato, nakon mnogobrojnih pokušaja realizacije i truda, HT B2Run sezona 2020 je otkazana.No, na poticaj Hrvatskog Telekoma koji je inicijator serije B2Run poslovnih utrka od samih početaka, pokrenuta je virtualna kampanja Afterwork Run. Riječ je o inicijativi koja nastavlja promociju zdravlja, kako fizičkog tako i mentalnog, s ciljem povezivanja naše poslovne zajednice.
„Svi zaposlenici koji su ove godine željeli otrčati svoju omiljenu utrku ipak imaju mogućnost doći do finišerske medalje. U doba pandemije trčanje ili hodanje na otvorenom svakome će dobro doći. Kao i uvijek, tih 5 km ni za koga nije nepremostiv zadatak, a možda će rezultirati i kojim PB-om. Afterwork Run bit će jedinstvena utrka koja će nas zacijelo još više zbližiti u ovim danima.“ rekao je Bojan Mušćet, ambasador utrke i koordinator trkačkih aktivnosti u Hrvatskom Telekomu.Sudjelovati je jednostavno – samo pozovite svoje kolegice i kolege i zajedno istrčite 5 km. Kako biste dobili zasluženu finišersku medalju, potrebno je istrčati rutu bilo kada i bilo gdje tijekom četvrtka 29. listopada 2020. Na svojim Facebook profilima dodajte novi profilni okvir (ključna riječ: HT B2Run) s fotografijom trčanja i objavite screenshot rezultata koristeći #HTB2Run #AfterworkRun. U inbox ili na službeni mail organizatora pošaljite svoju adresu za dostavu medalje.


„Pozivam sve poslovnjake koji su zbog Covid-19 okolnosti „zarobljeni“ u kućnim uredima da kontaktiraju kolegice i kolege i uključe se u HT B2Run Afterwork inicijativu #HTB2Run #AfterworkRun. Dakako, i dalje apeliramo na našu zajednicu da bude odgovorna i da se pri svakoj aktivnosti pridržava mjera opreza i udaljenosti od 1,5 m. No, nakon mjeseci izloacije i društvene distance, ovo je idealno rješenje za druženje s kolegama na siguran i zdrav način.“ izjavio je Jurica Barać, organizator HT B2Run utrka.