World Traveler ima plan za vaše savršeno putovanje u Tajland ove zime

P. N.

Produžite ljeto i iskusite čari egzotičnog Tajlanda po nikad povoljnijoj cijeniU potrazi ste nezaboravnim putovanjem u Tajland ove zime? Na raspolaganju nemate niti puno dana godišnjeg odmora, ni neograničeni budžet, niti vremena da se samostalno pozabavite zahtjevnom organizacijom putovanja?


Ne morate više tražiti… U Putničkoj agenciji World Traveler, pronašli smo za vas idealno putovanje obuhvaća sve „must see“ lokacije zemlje nasmijanih ljudi. 


Osim što je savršeno za one koji prvi put posjećuju Tajland, ovo putovanje će se dopasti i najzahtjevnijim putnicima, jer su ga skrojili veliki zaljubljenici u magičnu Azijsku zemlju. Samo ovakva provjerena ekipa koja odlično poznaje Tajland, obogatit će vas za nezaboravno iskustvo jedne od najposjećenijih zemlja svijeta, na garantiranim putovanjima u malim grupama.
 


11 dana putovanja za koje trebate izdvojiti svega 7 dana godišnjeg odmora, World Travelerov program putovanja u Tajland vodi vas po provjerenoj ruti istinskih zaljubljenika i poznavalaca ove egzotične zemlje.


 


Vaše putovanje započinje neizostavnom posjetom Bangkoku, gradu koji jednostavno morate doživjeti svim svojim osjetilima. Ludilo glasne metropole s nevjerojatnim brojem turista, tuk tukova, skutera, uličnih prodavača i mirisa nesvakidašnje hrane, spoj je kontrasta koji pri prvom susretu šokira. No, taj šok traje sve dok vas širokim osmjehom ne „razoruža“ neki ljubazni mještanin i poželi dobrodošlicu u grad anđela. Vidjet ćete veličanstvene hramove i palače nesvakidašnje arhitekture i njihove spektakularne siluete horizonta. Nećete propustiti biti „žrtva“ filmskog mamurluka u Bangkoku, u nekoj od legendarnih četvrti poput Khao San Road ili Soi Cowboy koje će vas uvjeriti da je sve što ste čuli o noćnom životu Tajlanda točno.
Nezaobilaznu dozu povijesti Sijamskog carstva pružit će vam Ayutthaya, nekadašnja prijestolnica Sijama i možda najveći grad na svijetu, a danas dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine i duhovno središte Tajlanđana.


Novi nesvakidašnji prizori dočekat će vas na nekoj od mnogobrojnih plutajućih tržnica u okolici Bangkoka na koje se po okuse egzotičnih delicija i suvenire ide barkom. Sve uz nezaobilazan „sport“ cjenkanja. Doživjet ćete i tržnicu na tračnicama vlaka koja s pravom nosi epitet najluđe na svijetu jer prodavači više puta dnevno dižu tende i sklanjaju proizvode kako bi vlak mogao proći. 


Da su tajlandski otoci sinonim za hedonizam potvrdit ćete već pri prvom susretu s rajskim otokom Phuketom.Opustit ćete se na nekim od najljepših plaža svijeta, sa pijeskom poput pudera i morem boje smaragda i uživati u nezaboravnim prizorima zalaska sunca, dok vas zapljuskuju valovi toplog Andamanskog mora. Očarat će vas filmski krajolici egzotičnih dragulja – Phi Phi otočja i James Bond otoka, čija nesvakidašnja priroda plijeni ljepotom i sve je baš kao na slikama.


Ovakav program putovanja savršen je način da otkrijete novu destinaciju i usput imate vremena za trenutke zasluženog hedonizma. 


 
Ideja vam se dopada? 


Onda se obavezno javite Putničkoj agenciji World Traveler koja ovakvo putovanje nudi po cijeni od 7.950 kn, a u tu cijenu je uključeno: povratni let na relaciji Zagreb-Bangkok, smejštaj u hotelima od 4* s uključenim doručkom, unutarnji povratni let na realciji Bangkok – Phuket, usluge provjerenih lokalnih vodiča, a sve to uz pratnju iskusnog turističkog pratitelja koji je uz vas tijekom cijelog putovanja.


 


Provjerite program Putovanja u Tajland s World Travelerom, ili se za više informacija javite na 


[email protected] te besplatni info telefon: 0800 666 669