Veza, a ne obveza – bezbrižno surfaj uz FLAT internet bez ugovorne obaveze

P. N.Samostalni internet Optima Telekoma idealna je opcija ukoliko želite istovremeno isprobati prednosti velikih internet brzina i pritom bezbrižno uživati u svim svojim online aktivnostima na više uređaja odjednom. Paketi Optiminog samostalnog FLAT interneta dostupni su već od 149 kuna mjesečno, dolaze bez ugovorne obveze i uz neograničenu slobodu surfanja.


 


Slušanje glazbe, gledanje serija i filmova, igranje igrica, kupovanje i plaćanje putem interneta, streamanje predavanja i skidanje literature za fakultetske obveze, korištenje društvenih mreža, samo su dio aktivnosti koje čine neophodan dio svakodnevnice. 
Optima Telekom u svojim paketima pruža brzine do 60 Mbps te, ovisno o tehničkim mogućnostima, automatski pruža najveću moguću brzinu na lokaciji. Instalacija je brza i jednostavna bez potrebe za bušenjem zidova i uvođenjem dodatnih kablova.


Paketi samostalnog FLAT i brzog interneta dostupni su već od 149 kuna mjesečno za INT START paket (Flat internet; do 16Mbps-ADSL brzina), te od 159 kuna mjesečno za INT TREND paket (Flat internet; do 60Mbps-VDSL brzina).


Neograničeno surfanje i mogućnost stalne veze idealni su za sve one koji traže osjećaj slobode, a ujedno im je bitna i ušteda vremena jer paketi samostalnog interneta pružaju mogućnost obavljanja više stvari odjednom.


Naša je preporuka da uključite i HBO GO I za samo 45 kuna mjesečno svakodnevno uđete u svijet vrhunskih serija i filmova koje taj paket nudi.


 


Pakete samostalnog interneta Optima Telekoma čini “veza, a ne obveza”. To znači da nema ugovorne obveze i da slobodno možete isprobati naš paket. Optimin paket samostalnog interneta nema niti skrivenih troškova, dodatnih nadoplata, pa je trošak paketa uvijek isti, neovisno o količini surfanja internetom.


 


Više o uslugama saznajte na www.optima.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 0088.