Inovacija

U LJEKARNAMA – Dermoaktivne kapi za održavanje zdrave kože

Asja Perović, dr. med.APLIKACIJA DERMOAKTIVNIH KONCENTRIRANIH KAPI za održavanje zdrave kože tijekom godina, potrebno je koristiti funkcionalne tretmane koji omogućavaju aktivnu regeneraciju stanica, pravilnu hidrataciju i prehranu te efikasnu zaštitu.


U ljekarnama su dostupne dermoaktivne kapi na bazi hialuronske kiseline, glicolne kiseline i morskog kolagena koje predstavljaju inovativni tretman koji duboko prodire u kožu da bi se održala korektna kožna trofija, unoseći funkcionalne aktivne tvari s ciljem podrške normalnom fiziološkom slijedu koji se odvija u kožnom sloju. Cilj je poboljšati i usporiti starenje kože putem tri osnovne funkcije koje su joj potrebne: prehrana, zaštita i obnova. Ta tri uvjeta daju koži potrebnu aktivnost kako bi se zaštitilie sve dermo kutane funkcije tijekom godina.


TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE, za normalnu, mješovitu ili dehidriranu kožu.
HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože koja joj daje čvrstinu i pomaže da zadrži oblik. Tijekom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u kožnom tkivu se postupno smanjuje uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i gubitak tonusa kože. Zato je neophodno osigurati stalnu prehranu kože i pomoći njezinu hidrataciju izvana.


Tretman, primjenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno djelovanje HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva s produženim djelovanjem od 6-8 sati.


UPORABA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.


U ljekarnama su dostupne dermoaktivne kapi na bazi hialuronske kiseline, glicolne kiseline i morskog kolagena


U ljekarnama su dostupne dermoaktivne kapi na bazi hialuronske kiseline, glicolne kiseline i morskog kolagenaTRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI GLIKOLNE KISELINE, za mješovitu i zrelu kožu.


GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korealnog sloja epidermisa tako da nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože. Na koži razbija ionske veze između keratinocita, pospješuje odvajanje i u isto vrijeme povećava promet u stanicama bazalnog sloja epidermisa.


Fiziološki, GLIKOLNA KISELINA, u dermisu uzrokuje povećanu sintezu kolagena i elastina i povećava stupanj hidratacije. Na masnoj koži i koži s aknama, GLIKOLNA KISELINA, svojim djelovanjem zaglađivanja, poboljšava neadekvatne higijenske uvjete na mjestima gdje se akne mogu lako proširiti. Na taj se način uklanja, takozvani, keratinski čep koji opstruira pore i normalizira se proizvodnja sebuma.


UPORABA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Izbjegavati kontakt sa očima i kapcima. Koristiti prvi tjedan dva puta, drugi tjedan tri puta a od trećeg tjedna svaki dan.


UPOZORENJE: Blagi svrbež i crvenilo normalna su reakcija kože.


TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI MORSKOG KOLAGENA, za tanku, osjetljivu ili kožu s couperosom.


Kolagen je protein koji je bitan sastojak bijelih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Tijekom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i gubitka tonusa kože.


Studije i eksperimenti potvrdili su da MORSKI KOLAGEN ima zaštitno djelovanje kao prirodni kolagen. Na fizikalno-kemijskoj razini omogućuje svim slojevima naše kože poboljšanje razmjene energije čime se usporavaju efekti starenja kože. MORSKI KOLAGEN je funkcionalna tvar bogata masnim kiselinama poput omega-3 i proteinima, sadrži hidrosipolin, tvar koja daje koži metaboličku prehranu.


Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suho kožno tkivo.


UPORABA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Koristiti ujutro i navečer prije kreme.


 


DISTRIBUTER ZA RH: PRE-LINE D.O.O.


Email: [email protected]   www.vitalplusactive.com


Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja


Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja