Tomić&Co.

SLUŽBENO PREDSTAVLJANJE LEGENDARNOG BMW MODELA

P. N.

Potpuno novi BMW serije 3 zvijezda večeri u BMW Tomić City Store na Rooseveltovom trgu u ZagrebuTvrtka Tomić & Co. održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u BMW Tomić City Store-u na Rooseveltovom trgu u Zagrebu. 
Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Hrvatskoj kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Tomić & Co. prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3.


Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Hrvatskoj stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.


Novi BMW serije 3  je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.


Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina.Povećanje međuosovinskog razmaka od 41mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.


Za  kraj večernjeg predstavljanja pripremljeno je iznenađenje – prezentacija novog BMW-a Z4. Novi Z4 pravi je vozački roadster koji, zahvaljujući novom BMW-ovom smjeru dizajna, odiše luksuzom i već na prvi pogled pokazuje da je riječ o automobilu koji potiče vozačke emocije i koji će vozača počastiti onim najboljim što BMW pruža – istinskim zadovoljstvom u vožnji. 


Upriličenim događanjem tvrtka Tomić & Co., osnovana prije više od 25 godina kao prvi zastupnik stranog proizvođača automobila od osamostaljenja Republike Hrvatske, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu.


 


Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli, a u uskoro i u Zadru.


Više informacija o novom BMW serije 3 modelu potražite na linku: www.bmw.hr/serija3Franjo Tomić i Ante Kotromanović


Franjo Tomić i Ante Kotromanović