Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

P. N.

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ posvećen malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Primorsko-goranske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.Među brojnim ponudama, na „Dan mojeg poslovanja“ restoran Placa 51 će pripremati BBQ rebarca, coleslaw salatu i krumpiriće za samo 20 kuna, dok će Club Boa Malinska Rijeka svojim gostima omogućiti 50% popusta na sladoled, ice café, blanc pivo ili Jim Beam Black. Posebna ponuda bara Poco Loco je kava za 5 kuna, Staropramen 0,33 l za 10 kuna ili medica za 9 kuna, a gosti riječkog bara Bar Bar uživat će u posebnoj ponudi Gordon’s gina za 10 kuna, čaši kvalitetnog vina za 12 kuna ili vinu kuće od 0.75 dcl za 95 kuna. Nezaboravno gurmansko iskustvo će svojim gostima pružiti i Harats Pub Rijeka koji na “Dan mojeg poslovanja” svim gostima omogućava 30 posto popusta na sve burgere i 20 posto na Guinness i Kilkenny piva.


METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski Gastro Crawlu kojem Riječanke i Riječani mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude riječkih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama. Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite Gastro Crawl Facebook event.


METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže “Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju. Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće  malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.