Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke

P. N.U T-Centru Cvjetni početkom prosinca predstavljene su blagdanske pogodnosti Hrvatskog Telekoma, a najavljena je i ekskluzivna suradnja s poznatom pjevačicom Frankom Batelić. Hrvatski je Telekom u ovogodišnjoj božićnoj kampanji svim svojim korisnicima odlučio pokloniti priliku da svoje najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta kako bi ovih blagdana bezbrižno uživali u čarima neograničene komunikacije.  


Ova će posebna pogodnost zasigurno omogućiti i da blagdanski ambijenti u domovima diljem Hrvatske budu ispunjeni najnovijim božićnim hitom „Samo s tobom meni Božić je“ – pjesmom i spotom koje je svojim obožavateljima predstavila i sama Franka. Upravo stihovi ovog božićnog hita krase i promotivni spot božićne kampanje Hrvatskog Telekoma koji se prikazuje na malim ekranima.


Premijera se održala u T-Centru na Cvjetnom trgu, jednom od najljepše uređenih prodajnih mjesta u samom središtu Zagreba. Ovaj T-Centar upotpunjen je i prvim interaktivnim izlogom u Hrvatskoj, koji će neupitno postati jedno od omiljenih mjesta za fotografiranje na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu.
Tijekom predstavljanja Frankini obožavatelji imali su priliku uživati u premijernom prikazivanju blagdanskog spota putem live streaminga na youtube kanalu Hrvatskog Telekoma. Oni koji su streaming propustili, mogu ga pogledati i poslušati pjesmu na Frankinom službenom youtube kanalu.


– U Hrvatskom Telekomu želimo svima omogućiti da u svakom trenutku budu povezani s bližnjima. Upravo zato jer su zajednički trenuci u ovo vrijeme najvažniji, odlučili smo svim našim korisnicima pružiti priliku da se povežu i s onima koji nisu s njima u ovo blagdansko doba, i to na način da jedni drugima poklone neograničeni internet za bezbrižnu komunikaciju. Uz neograničeni internet na najboljoj mreži, sigurni smo i kako će nova Frankina pjesma postati sastavni dio svih ovogodišnjih božićnih trenutaka, ističe Richard John Brešković, direktor Sektora za marketing privatnih korisnika Hrvatskog Telekoma.


Osim neograničene i besplatne komunikacije, Hrvatski Telekom je i ove godine pripremio posebne pogodnosti uz kupovinu mobilnih uređaja. Tako će svaki korisnik uz kupovinu odabranih Samsung uređaja na poklon dobiti i Samsung Galaxy Tab A 10.1 ili Galaxy Fit-e sportsku narukvicu. A ni obožavatelji Huawei pametnih uređaja ovih blagdana neće biti zakinuti – uz kupovinu najnovijih Huawei mobilnih telefona, na poklon će dobiti pametnu narukvicu Band 4 ili tablet T3 10”.